Brz i jednostavan način za usklađivanje podataka o vašim poslovnicama

  Preuzmite kontrolu nad informacijama online s OpenHours
68%

Korisnika kažu da bi im se smanjilo povjerenje u brend ukoliko podaci i informacije o poduzeću online nisu točni ili su nepotpuni

Zašto je platforma OpenHours bitna za vaše poslovanje?

Jer posjetiteljima na jednom mjestu nudi:

Prezentaciju svih vaših poslovnica

Trenutne ponude za kupce koji se nalaze u blizini vaših poslovnica u vrijeme pretraživanja

Točne podatke o vašim poslovalnicama

Izravne poveznice do vaših online trgovina

Sve vaše aktualne vijesti i promocije

Automatsku sinkronizaciju profila na OpenHours.hr s vašom web stranicom

Prednosti i funkcionalnosti usluge

Inovativnim pristupom omogućavamo prezentacije vaših poslovnica i trenutnih ponuda kupcima koji se nalaze u blizini poslovnica u vrijeme pretraživanja.

Sveobuhvatno predstavljamo vašu tvrtku na web i mobilnoj verziji portala OpenHours.hr te pružamo točne informacije. To povećava zadovoljstvo kupaca i povjerenje u brend

Omogućujemo vam automatsku sinkronizaciju podataka, sveobuhvatan pristup za uređivanje unosa svih vaših podružnica te dnevna ažuriranja vašeg web mjesta.

Prikazujući podatke o vašim poslovnicama, korisnicima pružamo izravnu vezu na vašu online trgovinu, kataloge i kartice vjernosti, a istodobno ne sadrži oglase drugih pružatelja usluga.

Omogućujemo brzo obavještavanje vaših korisnika o vijestima putem izloženih ponuda. Na taj će način biti brzo informirani o svim vijestima i promocijama, a vi ćete steći značajnu konkurentsku prednost, jer ćete biti i vidljiviji među rezultatima Google pretraživanja.

Mišljenja vaših korisnika šaljemo vam e-poštom, osiguravajući tako mogućnost jednostavnih i brzih odgovora na komentare.

Zašto OpenHours.hr?

250.000 korisnika mjesečno

Više od 400.000 izlistanih lokacija

Zaupajo nam

Pošaljite upit