Vidnost podjetja na OpenStreetMap poveča obseg potencialnih strank!

Podatke iz OpenStreetMap  uporablja vse več svetovnih blagovnih znamk GPS mobilnih aplikacij in nabor le-teh se vztrajno povečuje. Navmii, Telenav,  Maps.me, Skobbler, Scout so samo nekatere najbolj popularne.

Zakaj objaviti vaše podjetje na OpenStreetMap?

OpenStreetMap se razlikuje od ostalih digitalnih zemljevidov, kot so TomTom, Here ali Google predvsem v hitrosti objave njihovih posodobitev, saj so spremembe vidne na zemljevidih že v nekaj dneh.

OpenStreetMap je digitalni zemljevid, dostopen in namenjen vsem. Imenujejo ga tudi Free Wiki World Map, saj vsebuje milijone interesnih točk (POI), kot so restavracije, hoteli, banke, znamenitosti…

Glavna prednost za vaše poslovanje je, da z ustreznim vpisom postanete na dosegu roke milijonom uporabnikom mobilnih aplikacij.

 

Hitra in enostavna objava podjetja na OpenStreetMap!

Paket Local SEO vam omogoča hitro in enostavno dodajanje lokacije podjetja na OpenstreetMap.  Poskrbimo tudi za celovito optimizacijo lokacije in enostavno posodabljanje na vseh ostalih zemljevidih in spletnih  platformah.


Vnesete samo podatke o lokaciji. Vse ostalo naredimo mi.

Ustvarite profesionalni prikaz in boljšo vidnost lokacije podjetja.

Pokličite nas ali nam pišite. Z veseljem vam svetujemo in pomagamo, da postanete vidni na zemljevidih, omrežjih in iskalnikih!

Podpora: +386 30 278 386 | info@geosplet.com