O nas

 Spoznajte ekipo izkušenih strokovnjakov

Specializirani smo za upravljanje in optimizacijo spletne prisotnosti podjetij na lokalnih in globalnih digitalnih platformah. 

Našo zgodbo smo pred leti pričeli kot strokovnjaki za objavo podjetij v Google zemljevidih in ostalih navigacijskih aplikacijah. 

Kmalu smo našo ponudbo za majhna in srednje velika podjetja razširili z različnimi platformami in storitvami za digitalni marketing tako za lokalni kot za globalni trg. Strokovno znanje in nenehen razvoj inovativnih digitalnih rešitev nam omogočajo, da našim naročnikom že od vsega začetka pomagamo dosegati odlične prodajne in marketinške rezultate. 

Naše rešitve spremlja široka paleta svetovalnih in podpornih storitev za podjetja, ki želijo digitalizirati svojo tržno in prodajno dejavnost na sodobnih digitalnih kanalih, kar tudi predstavlja našo konkurenčno prednost. 

Med drugim smo uradni partner vodilnih digitalnih platform tako za lokalni marketing kot za globalni B2B marketing.

Z vodilno rešitvijo za lokalni marketing Uberall skrbimo za izboljšano spletno prisotnost lokalnih podjetij, močno digitalno prisotnost izvozno usmerjenih podjetij pa zagotavljamo na globalnih B2B digitalnih platformah, kot sta Europages & WLW, kakor tudi z upravljanjem komunikacije na najbolj popularnih družbenih omrežjih.  

Smo tudi uradni partner slovenske digitalne platforme Odpiralni časi, kjer domačim podjetjem z večjim številom poslovalnic omogočamo ažurnost delovnih časov in prepoznavnost med slovenskimi uporabniki na spletu.

Tjaša Lesjak

Key Account Manager

Andrej Petrov

Sales Manager

Zaupajo nam

Pošljite povpraševanje

NAROČAM PAKET

Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve. 

NAROČAM PAKET
Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.
NAROČAM PAKET
Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.