O nas

 Spoznajte ekipo izkušenih strokovnjakov GeoSplet

Specializirani smo za upravljanje in optimizacijo spletne prisotnosti organizacij na lokalnih in globalnih digitalnih platformah. Delujemo na področju Adriatic regije, vključno z državami Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina ter Črna gora.

Našo zgodbo smo pred leti pričeli kot operater za lokalni spletni imenik.

Kmalu smo ponudbo za majhna in srednje velika podjetja razširili na platforme in storitve za digitalni marketing, tako za lokalni kot za globalni trg. Strokovno znanje in nenehen razvoj inovativnih digitalnih rešitev nam omogočajo, da mnogim manjšim in velikim podjetjem že od vsega začetka pomagamo dosegati odlične prodajne in marketinške rezultate. 

Široka paleta svetovalnih in podpornih storitev za podjetja, ki želijo digitalizirati svojo tržno in prodajno dejavnost na sodobnih digitalnih kanalih, predstavlja našo konkurenčno prednost. 

 

Med drugim smo uradni partner vodilnih digitalnih platform, tako za lokalni marketing, kot za globalni B2B marketing.

Z vodilno platformo za lokalni markerting Uberall skrbimo za optimizacijo podatkov lokalnih podjetij, močno digitalno prisotnost izvozno usmerjenih podjetij pa zagotavljamo z optimizacijo podatkov na globalnih B2B digitalnih platformah Europages & WLW.

Smo tudi uradni partner slovenske digitalne platforme Odpiralni časi, ki domačim podjetjem z večjim številom poslovalnic, omogoča vidnost in prepoznavnost med slovenskimi uporabniki na spletu.

Zaupajo nam

Pošljite povpraševanje