O nama

Upoznajte ekipu iskusnih stručnjaka u GeoSpletu
Specijalizirani smo za upravljanje i optimizaciju online prisutnosti organizacija na lokalnim i digitalnim platformama. Djelujemo na području Jadranske regije, uključujući Hrvatsku, BiH, Srbije te Crnu Goru.

Svoju smo priču započeli prije nekoliko godina kao lokalni operater web imenika.

Ubrzo smo ponudu za male i srednje tvrtke proširili na platforme i usluge digitalnog marketinga kako za lokalno tako i za globalno tržište. Stručnost i kontinuirani razvoj inovativnih digitalnih rješenja omogućuju nam da mnogim malim i velikim tvrtkama pomognemo u postizanju izvrsnih prodajnih i marketinških rezultata od samog početka.
 

Široka paleta usluga savjetovanja i podrške za tvrtke koje žele digitalizirati svoje marketinške i prodajne aktivnosti na modernim digitalnim kanalima naša je konkurentska prednost. 

Između ostalog, službeni smo partner vodećih digitalnih platformi, kako za lokalni marketing tako i za globalni B2B marketing.

Uz poznatu platformu Uberall brinemo o optimizaciji podataka lokalnih tvrtki te osiguravamo snažnu digitalnu prisutnost izvozno orijentiranih poduzeća optimiziranjem podataka na globalnim B2B digitalnim platformama Europages & WLW.

Postali smo i službeni partner digitalne platforme OpenHours koja omogućava poduzećima s većim brojem podružnica da budu vidljive i prepoznatljive korisnicima online.  

Stranke koje nam vjeruju

Pošaljite upit