Local SEO Storitve

Navodila za potrditev lokacij v storitvi Google My Business

Kaj je Google My Business?

Google My Business je brezplačno orodje, ki vam omogoča upravljanje prikaza vaših lokacij (poslovalnic, poslovnih enot, trgovin…)  v Google iskalniku, Zemljevidih in ostalih Googlovih storitvah. Ko potrdite lokacijo lahko dodate vaše vsebine, kot so naziv, slike, kontaktni podatki, dejavnosti in ostalo. V GMB računu so vam na voljo tudi analitični podatki o obiskanosti posamezne poslovalnice, prav tako pa se lahko odzivate na mnenja ter ocene vaših strank.

Po podatkih Googla se kar polovica t.i. “Near me” ali lokalnih iskanj zaključi z obiskom poslovalnice. Za doseganje najboljših lokalnih rezultatov je ključno, da so vaši podatki za vsako poslovalnico potrjeni, točni in kar se da optimizirani tudi za iskanja izven vaše glavne dejavnosti.

[NAVODILA] KAKO POTRDITI VAŠE POSLOVALNICE V STORITVI GOOGLE MY BUSINESS?

Prikaz na Google iskalniku

Po potrditvi poslovalnic v Googlu, svojim strankam omogočite lažje iskanje podatkov o vašem podjetju na spletu, vključno z delovnim časom, podatki za stik,  navodili za pot…

Prav tako jim omogočite, da vas hitro in z enim klikom pokličejo iz svojih pamentih telefonov.

Vaša naslednja stranka je morda oddaljena le za klik!

Prikaz na Google zemljevidu

Točni in posodbljeni podatki v Googlu so obraz vašega podjetja.  Vaši blagovni znamki se poveča ugled in kredibilnost, tako v očeh iskalnikov kot tudi vaših kupcev.  Istočasno se izboljšajo iskalni rezultati na lokalnem iskanju.

Po potrditvi vam je na voljo tudi bogata analitika, ki vam omogoča vpogled v obnašanje vaših strank v povezavi z posamezno lokacijo.

Potrebujete pomoč ali nasvet?

Kntaktirajte nas.  Z veseljem pomagamo.