Takoj po vašem naročilu sledi vzpostavitev storitve. Od vas  potrebujemo samo osnovne podatke o lokaciji vašega podjetja. Nato podatke obdelamo ter jih optimiziramo za čim boljše iskalne rezultate. Ko so vaše vsebine pripravljene za objavo, vam dodelimo dostop do uporabniškega računa, kjer jih lahko po potrebi še pregledate ali dopolnite. Po potrditvi podatkov iz vaše strani se prične avtomatiziran postopek distribucije v platforme. Pričetek 12 mesečnega obdobja se prične ob vzpostaviti uporabniškega računa.

Objavite lahko podatke kot so: Naziv lokacije/Blagovne znamke, Poslovni naslov lokacije (geo lokacija), Kontaktni podatki (telefon, e-naslov, web URL), Glavna dejavnost, Dodatne dejavnosti, Ključne besede, Delovni čas, Fotografije, Logotip, Opis, Google atributi, Video vsebine, URL za rezervacije…

 

Potrebno je omeniti, da posamezne platforme prikazujejo različne podatke. Nekatere objavijo samo osnovne podatke o lokaciji (npr. naziv, naslov, telefon, odpiralni čas) medtem ko predvsem spletni imeniki prikazujejo tudi dodatne vsebine (slike, opise, logo, storitve…). V vsakem primeru priporočamo, da se objavi čim več podatkov za maksimalen učinek na iskalne rezultate.

Slovenska mreža trenutno vključuje več kot 30 visoko avtoritativnih platform, ki imajo največji učinek na lokalne uvrstitev podjetja. Celoten seznam je objavljen na naši spletni strani ter, v vašem uporabniškem računu pa lahko spremljate statuse objav.  Potrebno je omeniti, da se seznam sproti dopolnjuje, platforme pa se lahko tekom izvajanja storitve spremenijo oziroma zamenjajo.

Vaše podatke lahko spremenite kadarkoli v vašem uporabniškem računu, ki se nato avtomatsko sinhronizirajo na vseh platformah. V primeru, da potrebujete pomoč je naša podpora na voljo na: data@geosplet.com

V primeru, da se vaši podatki ne spremenijo, naš sistem obstoječe podatke avtomatsko preverja in potrjuje dnevno. Tako zagotovimo, da so podatki ažurni in točni povsod. Spletni iskalniki, kot so Google pa smatrajo da je vaša lokacija aktivna, kar omogoča višje uvrstitve na v spletnih iskalnikih. 

Posamezne platforme imajo različne roke za posodobitve v svojih produktih. V večini spletnih platform so podatki vidni v realnem času oziroma že v nekaj minutah po vaši posodobitvi, medtem ko proizvajalci navigacijskih sistemov in avtomobilov ažuriranja izvajajo po svojih urnikih, ponavadi mesečno, kvartalno ali letno. Na urnike objav žal nimamo vpliva. Informacije o posodobitvah pa so dostopne na spletnih straneh proizvajalcev oz. ponudnikov.

NAROČAM PAKET

Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve. 

NAROČAM PAKET
Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.
NAROČAM PAKET
Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.