Optimizacija

Facebook: Iskalnik lokalnih podjetij!

Facebook je omogoča enostavno iskanje lokalnih podjetij 

Facebook  je tudi iskalnik lokalnih podjetij, katerim omogoča umestitev v ustrezne dejavnosti ter predstavitev ponudbe s opisom, slikami ter video in ostalimi vsebinami. Uporabnikom pa omogoča, da se na podlagi lokacije, kjer se nahajajo, relevantnega profila podjetja in ponudbe ter priporočil prijateljev enostavneje odločajo za ustezno ponudbo.

Uporabniki zahtevajo točne in posodobljene podatke

Storitev najprej zahteva izbiro mesta ali lokacije, nato pa Facebook uporabniku predstavi aktualno ponudbo na podlagi točnosti podatkov, dogajanja, akcijske ponudbe ter priporočil in ocen prijateljev uporabnika.

Da se uporabniki Facebook-a odločijo za vas, odslej enostavno morate skrbeti za točnost objavljenih podatkov na poslovnem profilu. Pomembno je da so naziv, naslov, telefonska številka in ostali  kontaktni podatki točni. Ostali podatki, kot so delovni čas, ustrezne kategorije dejavnosti, fotografije in posnetki, opisi ali promocije pa vedno posodobljeni.

Preverite podatke na Facebook profilu

Mnogo podjetij se predstavlja in izvaja promocijo preko osebnega in ne poslovnega profila. V tem primeru vas Facebook ne bo zaznal kot podjetje. Zato je za vašo spletno prisotnost je nujno, da ustvarite poslovni profil podjetja in ga opremite z vsemi ključnimi in dodatnimi podatki.

Kateri podatki vam lahko pomagajo do večje vidnosti?

  • Opis lokacije in dodatni podatki na poslovnem spletnem profilu
  • Slike lokacije in dogajanja
  • Všečki lokacije, Ocene in priporočila uporabnikov
  • Objavljen točen delovni čas
  • Objava menijev in cen za restavracije
  • Dogodki in dogajanje

Kot kaže, se bo uporaba Facebook-a na področju iskanja lokalnih podjetij še povečevala, zato je pomembno da se na to čimprej pripravite.  Če žalite lahko brezplačno preverite kako se vaše podjetje prikazuje na Facebooku in ostalih spletnih platfromah – kliknite tukaj.

Poskrbite za profesionalno predstavitev podjetja na Facebook-u !

 Obstaja možnost se vaše podjetje že nahaja Facebook-u, saj Facebook samostojno pridobiva informacije iz različnih virov. Vendar za učinkovit prikaz in ustreznost podatkov morate poskrbeti sami in profil opremiti z vašimi aktualnimi podatki in vsebinami, kot so telefon, fotografije, opis, odpiralni časi, kategorijami…

Ko dodate prave podatke, se vaše možnosti, da se pojavite med rezultati na prvi strani povečajo.

Potrebujete pomoč ali nasvet?

Kontaktirajte nas. Z veseljem pomagamo.