EUROPAGES: platforma za mednarodni B2B marketing

Europages je vodilna poslovna platforma za iskanje, izbiro in kontaktiranje podjetij v vseh evropskih državah in po svetu. Ima več kot 2 milijona registriranih podjetij. Naj bo tudi vaše podjetje med njimi.

Europages pomaga malim in srednje velikim podjetjem pri širjenju poslovanja na evropskem trgu – in celo po svetu. Platforma je prisotna na 26 mednarodnih trgih s ciljem, da bi partnerjem in distributerjem pomagala najti vaše podjetje. S platformo lahko podjetja povečajo obseg mednarodnih B2B kupcev, saj so izdelki vidni in dostopni v svetovnem merilu. Konec koncev, tukaj vas lahko najdejo vaši bodoči kupci oz. partnerji po vsej Evropi – tudi če iščejo v svojem maternem jeziku. 

Na Europagesu je mednarodna trgovina v polnem teku

Dandanes poslovni stiki na evropskem območju cvetijo – in vse več podjetij izkorišča to priložnost, da bi postala globalna. Europages je lahko tudi vaše prodajno orodje! Nezapletena uporabniška navigacija vam omogoča, da v hipu ustvarite močan profil podjetja in zbirate kontakte potencialnih kupcev iz vsega sveta.

Vse več malih in srednje velikih B2B podjetij iz celotnega sveta se podaja na tuja tržišča preko digitalnih kanalov. Če tudi vi želite vstopiti na nove prodajne trge, vam platforma Europages lahko pomaga pri tem. Vsak mesec vodilno B2B platformo za mednarodno trgovino obišče približno 2,3 milijona poslovnih kupcev iz vsega sveta. Nenehno namreč iščejo svoje nove prodajalce oz. podjetja, kot je vaše – in s profilom vašega podjetja na Europagesu ste tudi vi – s pomočjo ključnih besed in drugih SEO dejavnikov – v tem velikem, mednarodnem “bazenu”. Na ta način lahko svoje izdelke in storitve, ki jih ponuja vaše podjetje, predstavite velikemu številu zainteresiranih potencialnih B2B kupcev.

Prednosti Europages profila za vaše podjetje

Konkretne prednosti premium Europages profila vašega podjetja:

 • 26 mednarodnih trgov
  Vaše podjetje in vaša ponudba (izdelki ali storitve) so prisotni na 26 mednarodnih trgih. Profil vašega podjetja se pojavi med prvimi rezultati iskanja med internetnim raziskovanjem v spletnih iskalnikih kot so Google in Bing – ne glede na jezik iskalne poizvedbe.

 • 15 različnih jezikov
  Če izberete premium profil, je lahko vaše podjetje izpostavljeno potencialnim kupcem v 15 različnih jezikih, vključno z arabščino in mandarinščino. Naši profesionalni prevajalci natančno upoštevajo vaše zahteve in vsebino prevedejo v vsak želeni jezik.

 • Izčrpna analitika
  Na voljo vam je izčrpna analitika in vpogledi, ki vam lahko koristijo pri razvoju vašega posla in doseganju prodajnih rezultatov. V profilu lahko jasno vidite in spremljate kolikokrat ste bili prikazani, koliko je bilo klikov, kdo so obiskovalci profila, iz katerih držav prihajajo idr., predvsem pa, koliko možnih bodočih kupcev je obiskalo vaš profil ali vašo spletno stran. Vso analitiko lahko tudi izvozite in s tem pomagate vaši prodajni ekipi.

 • Brezplačen Europages profil
  Prav tako imate možnost, da za vaše podjetje ustvarite brezplačen Europages profil. Z njim bo sicer vaše podjetje prisotno na platformi Europages in je zelo dobrodošlo, da ga ustvarite, vendar bo njegova uvrstitev precej nižja. Plačljivi paketi namreč ponujajo številne dodatne ugodnosti in vas postavijo v sam vrh iskalnih rezultatov. 

Kako izgleda vaš Europages profil

Osrednje mesto na vrhu profila vašega podjetja pripada vašemu logotipu in udarni naslovni sliki – tako bo kupec takoj videl, na profilu katerega podjetja se nahaja (pomembno za branding). Vaše kontaktne podatke lahko hitro najdete na desni strani profila, s poudarjenimi gumbi za takojšnjo vzpostavitev stika. Pod logotipom je zapisana lokacija vašega podjetja in opis vaše dejavnosti s pregledom vaše ponudbe – v maternem jeziku potencialnega kupca.

Spodaj je prostor za spletno stran vašega podjetja in dodatne spletne strani, v kolikor jih imate, katere lahko neposredno vežete k vašemu podjetju. Vaš profil na Europagesu zaokrožajo:

 • videoposnetki podjetja, ki jih lahko naložite; 
 • do 30 ključnih besed, ki jih lahko prevedemo v 15 jezikov, po katerih vas kupci najdejo; 
 • dodati je mogoče do 200 produktov/storitev (vsak produkt namreč omogoča povratno povezavo/backlink na vašo stran) 
 • in še mnogo dodatnih informacij, ki so lahko koristne za potencialne stranke. 

Za lažjo predstavo si poglejte primer poslovnega profila enega izmed naših naročnikov. 


Izkušnje mednarodnih naročnikov, ki imajo premium Europages profil

Številna B2B podjetja so že vrsto let uvrščena na Europages, saj je platforma postala nepogrešljivi del njihove prodajne strategije kot dosleden in pomemben steber v njihovih mednarodnih marketinških in prodajnih ekipah.

Konkretne koristi različnih podjetij od Europagesa: 

 • Proizvajalca maziv, podjetje Mabanol, je našlo približno desetkrat več kupcev, odkar je podjetje ustanovilo svoj premium profil na Europagesu. Promet na spletni strani podjetja se je močno povečal. Število vzpostavljenih kontaktov od najrazličnejših interesentov (kupcev) iz drugih držav se je skoraj potrojilo.
 • Podjetje Universal Rubber Manufacturing (URM) s sedežem v Belgiji ima premium profil na platfromi Europages že več kot 20 let. Od B2B platforme ima koristi na več načinov: preko profila podjetja prejemajo številna visokokakovostna povpraševanja iz vsega sveta, poleg tega se je vidnost podjetja na internetu zaradi ustreznih ključnih besed izjemno povečala.

GeoSplet je ekskluzivni partner platforme Europages v Sloveniji z 10-letnimi izkušnjami iz upravljanja prisotnosti podjetij na globalnih digitalnih platformah. Pomagamo vam lahko pri optimizaciji vašega profila za dosego čim boljših rezultatov.

Ste za to, da skupaj ustvarimo vaš Europages profil ali se želite najprej preprosto posvetovati o tem, katere konkretne možnosti so na voljo za vaše podjetje? Potem nas kontaktirajte preko našega kontaktnega obrazca:

  Prijavite se na e-novice

  Prijavite se na GeoSplet newsletter in bodite obveščeni o trendih s področja digitalnega marketinga.
  NAROČAM PAKET

  Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve. 

  NAROČAM PAKET
  Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.
  NAROČAM PAKET
  Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.