10 Nasvetov za Izboljšanje Digitalnega Dosega s platformo GeoSplet

V današnjem nenehno spreminjajočem se digitalnem okolju je ključ do odklepanja polnega potenciala vašega poslovanja v izrabi moči večih digitalnih platform hkrati.

Z enostavnim povezovanjem vaših profilov kot so Facebook, Instagram, Google Business in drugih omrežjih s centralizirano platformo GeoSplet, lahko aktivirate polni potencial vaše digitalne prisotnosti, ki privablja vaše potencialne kliente iz vseh smeri.

V tem prispevku razkrivamo skrivnosti za poživitev strategije družbenih omrežij vašega podjetja ter vam posredujemo step-by-step navodila za enostavno povezovanje in upravljanje vaših profilov. Torej – pripravite se za nadgradnjo vaše digitalne strategije marketinga!

Platforma GeoSplet


Nasvet št. 1: Enostavno upravljajte profile podjetja na Različnih Platformah

Zakaj?
Takojšnje posodabljanje podatkov in objavljanje vsebin na različnih platformah, kot so Facebook, Instagram, Google Business in ostalih kanalih, je ključna korist povezovanja vseh profilov na platformo GeoSplet. To vam zagotovi, da so vaše vsebine in informacije ažurirane povsod, kar je ključno za ohranjanje zaupanja vaših strank in povečanje vidnosti vašega podjetja v rezultatih spletnega iskanja.

Primer:
Predstavljajte si lokalno restavracijo. Z združitvijo vseh njihovih družbenih profilov lahko na enem mestu (na platformi GeoSplet) posodobijo svoj novi naslov, delovni čas ali dnevni meni, kar se takoj odrazi na vseh njihovih profilih družbenih medijev in spletnih iskalnikih. To prihrani čas in zagotavlja, da njihove stranke vedno najdejo prave informacije, ne glede na to, ali iščejo na Googlu, preverjajo na Facebooku, brskajo po Instagramu ali kje drugje. 

 

Nasvet št. 2:  Poenotite zgodbo vaše blagovne znamke

Zakaj?
Doslednost v vaši zgodbi, poenoteni komunikaciji in sporočilih na različnih platformah in omrežjih utrjuje identiteto vaše blagovne znamke in gradi zaupanje v očeh vaše ciljne publike. 

Primer:
Lokalna trgovina s pohištvom razkriva svojo novo linijo pisarniških stolov s serijo fotografij ter video vsebino na Facebooku in Instagramu in strokovnim člankom na LinkedInu, ki predstavlja
 enotno zgodbo o njihovi blagovni znamki. 

Nasvet št. 3: Izkoristite priložnosti za sinergijsko promocijo 

Zakaj?
Izkoriščanje večih platform hkrati omogoča ustvarjalno križno promocijo, usmerjanje prometa med samimi platformami in povečanje skupne angažiranosti, kar seveda pomeni večji doseg uporabnikov. 

Primer:
Butična trgovina z oblačili uporablja Facebook za promocijo ekskluzivne modne revije na Instagramu, s čimer povečuje število sledilcev in angažiranost na obeh platformah.

 

Nasvet št. 4: Pridobite vpogled v poglobljeno analitiko  

Zakaj?
Z vsemi vašimi povezanimi profili na eni platformi pridobite celovit vpogled v vaš nastop v digitalnem prostoru, kar omogoča bolj informirano odločanje.

Primer:
Lokalna telovadnica analizira, katera platforma najučinkoviteje pripelje nove člane in usmerja svoje trženjske napore v skladu s tem.

 

Nasvet št. 5: Učinkovito razporedite vaše vire

Zakaj?
Upravljanje več platform ločeno je lahko časovno izjemno zamudno in zahteva veliko virov.

Primer:
V oddelku za digitalni marketing lahko vsebine za vse svoje profile razporedijo na različne platforme iz enega mesta, kar poenostavi njihov delovni proces in prihrani čas.

Nasvet št. 6: Izboljšajte vaše uvrstitve v iskalnikih

Zakaj?
Aktivni, medsebojno povezani profili na družbenih omrežjih lahko prispevajo k boljšemu rangiranju v spletnih iskalnikih.

Primer:
Lokalna knjigarna uporablja sinhronizirane opise, ključne besede in oznake (hashtag-e) na družbenih omrežjih, s čimer izboljšuje svojo uvrstitve v iskalnikih in privablja več obiskovalcev na svojo spletno stran.

 

Nasvet št. 7:  Prilagodite marketinške kampanje

Zakaj?
Platforma GeoSplet omogoča bolj natančno ciljanje in prilagojene marketinške kampanje skladno s posebnostmi in pravili posameznega omrežja.

Primer:
Trgovina z dekorativnimi izdelki za dom sproži kampanjo oglaševanja na Facebooku in jo integrira z Instagram zgodbo ter objavami na Google Business profilu. S tem ustvari zgodbo, ki poganja prodajo med različnimi segmenti strank.

 

Nasvet št. 8:  Izboljšajte storitev za vaše stranke

Zakaj?
Platforma GeoSplet poenostavi vašo komunikacijo. Na enem mestu združimo najpogostejša vprašanja in povratne informacije strank iz različnih platform, s čimer vam zagotovimo, da nobeno sporočilo ne ostane spregledano.

Primer:
Hotelske namestitve uporabljajo platformo GeoSplet za učinkovito upravljanje in odzivanje na spletne ocene strank na Facebooku, Google Business profilu, Tripadvisorju in HolidayChecku, kar izboljšuje zadovoljstvo in zvestobo strank.

Nasvet št. 9: Spremljajte učinkovitost v realnem času

Zakaj?
Naša platforma zagotavlja analitične podatke o uspešnosti vaših objav v realnem času na različnih platformah, kar vam omogoča takojšnje vpoglede, hitre prilagoditve in optimizacijo vaših objav.

Primer:
Lokalna cvetličarna spremlja angažiranost promocijske objave za valentinovo na različnih omrežjih in lahko prilagodi svojo strategijo ter se osredotoči na najbolj odzivne kanale.

Nasvet št. 10: Upravljajte vašo rast 

Zakaj?
Ko vaše podjetje raste, postaja upravljanje vsakega družbenega medija čedalje bolj časovno zamudno in še posebej nepraktično. Platforma GeoSplet raste skupaj z vašim podjetjem in poenostavi upravljanje rasti ob vaši širitvi poslovanja.

Primer:
Ko trgovina s hišnimi ljubljenčki odpira nove poslovalnice v različnih regijah, lahko preko platforme GeoSplet enostavno verificira in učinkovito upravlja nove profile v vseh online zemljevidih, kot so Google Maps, Apple Maps, Bing maps ipd.

 

Potrebujete pomoč pri upravljanju vaših vsebin na spletu?

Te dobre prakse prikazujejo, kako lahko integracija vseh družbenih profilov s platformo GeoSplet podjetjem omogoči izboljšanje njihove digitalne strategije, poveča angažiranost strank, poenostavi proces upravljanja in omogoči večje priložnosti za rast poslovanja.

Se želite posvetovati o tem, katere konkretne možnosti so na voljo za vaše podjetje?

Kontaktirajte nas za več informacij.  

 

  Prijavite se na e-novice

  Prijavite se na GeoSplet newsletter in bodite obveščeni o trendih s področja digitalnega marketinga.
  NAROČAM PAKET

  Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve. 

  NAROČAM PAKET
  Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.
  NAROČAM PAKET
  Izpolnite spletni obrazec za naročilo, nakar vas v kratkem kontaktiramo in pričnemo z vzpostavitvijo storitve.